Tyska på distans A2 del 2

Plats Distans

Detta är den andra delen i en heldistansutbildning i tyska på nivå A2 med fokus på att utöka och förbättra ordförrådet.

Boka kursen nu
Kursen vänder sig till dig som inte har möjlighet att följa en kurs med fysiska träffar men ändå vill kunna hålla igång och förbättra dina språkkunskaper.

Denna kurs är för dig som har medverkat på del 1 eller som befinner sig på nivå A2 och närmar sig B1 nivå och som har medverkat på A2 del 1 på distans. Gör gärna ett språktest innan du anmäler dig så du anmäler dig till rätt nivå. Lättast gör du det via vår hemsida.

Kursinnehåll
Kursen syftar främst till att utöka ordförådet genom övningar som fokuserar på just ord. Med ett utökat ordförråd blir du säkrare i ditt användande av språket.

Kursupplägg
Kursen pågår i 6 veckor och varje vecka får deltagaren en uppgift med text, ev. en ljudfil, gloslista och övningar att lösa. Lärare och deltagare kommunicerar via e-post.

Du behöver en dator med internetuppkoppling och e-postadress - gärna bredband men även en modemuppkoppling kan fungera. Övningsuppgiften är gjord i word-dokument och kommer att skickas som en bifogad fil till din e-post. Du som deltagare gör övningen i word-dokument och skickar den sedan åter till läraren.

Bra att veta om kursen
Denna kurs är helt på distans utan fysiska träffar. Ingen kurslitteratur behöver införskaffas till denna kurs, men vid önskan är det möjligt att köpa ett grammatikhäfte, via administrationen, som ett komplement till kursen.

Kontaktinformation
Vid frågor eller ytterligare information kontakta språkavdelning på Folkuniversitetet i Västerås 021-153600 eller info.vasteras@folkuniversitetet.se

Kursledare

Coralie Ciommiento

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
22 apr 2020
Kurs-ID
1046849
Pris
2195 kr