Tyska A2 konversation Distans Live

Plats Distans

Konversationskurs i lätt tyska för dig som vill utveckla dina språkkunskaper genom livesända lektioner, där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater på tyska.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här en kurs för dig som har kunskaper på A2 nivå i tyska enligt Europarådets nivåskala. Du bör känna igen dig i följande beskrivning. Jag kan förstå enkla fraser och vanliga ord som rör personliga förhållande och jag kan kommunicera i enkla sammanhang
Gör gärna vårt språktest för att bedöma dina förkunskaper.

Mål

Efter kursen talar du en mer korrekt tyska och har utvecklat ditt ordförråd med praktiska ord genom en blandning av aktuella teman och ämnen inom tyska språket..

Kursinnehåll

Tillsammans med kursledaren utformar ni kursen kring film, litteratur och aktuella händelser i Tyskland. Materialet varieras från kurs till kurs och tanken är att du ska kunna läsa kursen flera gånger. Vi tränar konversation för att få ett mer varierat språk och går igenom vanliga språkliga misstag.

Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg.

Kursledaren

Din kursledare har tyska som modersmål och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kursmaterial

Information om kursmaterial fås av kursledaren vid start. Kursmaterialet ingår inte i priset för kursen.

Övrig information

Inför din första lektion kommer du som deltagare att få e-post/information om hur du kopplar upp dig till Teams/Zoom. Du behöver ha en kamera och hörlurar med mikrofon för att kunna medverka på kursen.

Kursledare

Coralie Ciommiento

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
27 sep 2022 - 08 nov 2022
Ti 16:00 - 16:45
Tillfällen
7
Studietimmar
7
Kurs-ID
1138162
Pris
950 kr