Tyska B2/C1 konversation Distans Live

Plats Distans

Konversationskurs i tyska för dig som vill utveckla dina språkkunskaper genom livesända lektioner, där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater på tyska.

Förkunskaper

Det här en kurs för dig som har kunskaper på nivå B2/C1 i tyska enligt Europarådets nivåskala. Gör gärna vårt språktest för att bedöma dina förkunskaper.

Mål

Att kunna kommunicera flytande på tyska så att ett samtal med en infödd löper i stort sett utan problem. Att kunna uttala dig klart och detaljerat om många olika ämnen.

Kursinnehåll

Tillsammans med kursledaren utformar ni kursen kring film, litteratur och aktuella händelser i Tyskland. Materialet varieras från kurs till kurs och tanken är att du ska kunna läsa kursen flera gånger.

Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg.

Kursledaren

Din kursledare har tyska som modersmål och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kursmaterial

Information om kursmaterial fås av kursledaren vid start. Kursmaterialet ingår inte i priset för kursen.

Övrig information

Inför din första lektion kommer du som deltagare att få e-post/information om hur du kopplar upp dig till Teams/Zoom. Du behöver ha en kamera och hörlurar med mikrofon för att kunna medverka på kursen.

Kursledare

Coralie Ciommiento

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
11 okt 2022
Ti 17:00 - 17:45
Tillfällen
10
Studietimmar
10
Kurs-ID
1138161
Pris
950 kr