Tyska A2 del 1, Distans

Plats Distans

Detta är en heldistansutbildning i tyska på A2 nivå med fokus på att utöka och förbättra ordförrådet.

Kursen vänder sig till dig som inte har möjlighet att följa en kurs med fysiska träffar men ändå vill kunna hålla igång och förbättra dina språkkunskaper.

Denna kurs är på nivå A2 och är den första av tre delar. .
Kursen genomförs som:
Enskild undervisning - du som deltagare har enbart kontakt med kursledaren
Via e-post
Teams-lektion 2 x 20 min

Kursinnehåll

Kursen syftar främst till att utöka ordförrådet genom övningar som fokuserar på just ord. Med ett utökat ordförråd blir du säkrare i ditt användande av språket.

Kursupplägg

Kursen pågår i 12 veckor och varannan vecka får du en uppgift med text, ev. en ljudfil, gloslista och övningar att lösa. Lärare och deltagare kommunicerar via e-post.

Du behöver en dator med internetuppkoppling och e-postadress, hörlurar med mikrofon.

Övningsuppgifter är i Word-format och skickas som en bifogade filer till din e-post. Du som deltagare gör sedan övningen i det bifogade Word-dokumentet och skickar det sedan åter till läraren.

Bra att veta om kursen

Denna kurs är helt på distans utan fysiska träffar. Ingen kurslitteratur behöver införskaffas till denna kurs, men vid önskan är det möjligt att köpa ett grammatikhäfte, via administrationen, som ett komplement till kursen.

Du kan också köpa till extra enskilda Teams/Skypelektioner med din kursledare. Vill du boka detta kontaktar du administrationen.. Tiden för enskilda Skypelektioner bokas med kursledaren.

Kontaktinformation

Vid frågor eller ytterligare information kontakta språkavdelningen på Folkuniversitetet i Västerås tfn 021-153600 eller info.vasteras@folkuniversitetet.se

Medverkande

Coralie Ciommiento

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
26 okt 2020 - 11 jan 2021
Må 15:00 - 16:30
Kurs-ID
1082517
Pris
2670 kr