Företagsutbildning Tyska, Västerås

Plats Västerås

Investera i kunskap och öka ditt företags lönsamhet. Folkuniversitetet erbjuder anpassade kurser och utbildningar för företag och offentlig sektor i tyska.

Boka kursen nu
Kompetensutveckling måste utgå från individens behov och syfta till att stärka den enskildes möjligheter. Samtidigt måste utbildningen tillgodose behovet av utveckling av företagets verksamhet. Allt detta kan vi på Folkuniversitetet hjälpa till med. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om våra utbildningar i tyska med en språklig branschinriktning.

Upplägg

Möjligheterna för ett utbildningsupplägg är många
• Utbildning internt eller externt på arbetsplatsen
• Intensivutbildning, workshop, seminarier eller längre utbildningar
• Enskild- eller gruppundervisning
• Dag- eller kvällstid
• Distans/online undervisning via Zoom eller Teams.

Vi är flexibla gällande tider för lektionerna och försöker anpassa oss efter dig/er som är kund. Vi anpassar också utbildningen för att ni snart som möjligt snabbt kan använda språket och få nytta av det i ert dagliga arbete.
Enskild undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver, för att förbättra språket oavsett nivå. Studiematerial, studietakt och övningar anpassas efter din kunskapsnivå eller önskemål.

Kontakt och offertförfrågningar

Vi startar under hela året efter överenskommelse. För prisuppgifter och mer information är du välkommen att kontakta oss på 021-15 36 07 eller katarina.a@folkuniversitetet.se
Om du vill kan du klicka på bokaknappen och fylla i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet av att undervisa vuxna. I språkundervisningen integrerar de ofta kunskaper om språket sedvänjor, normer och kultur.

Lokal

Vi har undervisningslokaler centralt i Västerås men vi kan även komma till din arbetsplats. Du har även möjlighet att få undervisning på distans/online via Teams eller Zoom.

Folkuniversitetet är en av Sveriges största utbildningsanordnare och genomför utbildning för företag, organisationer och myndigheter. Med oss får ni en utvecklingspartner som arbetar tillsammans med er, inte bara åt er.

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1122901
Pris
9250 kr