Turkiska nybörjare - A1 del 1

Plats Stockholm

En kurs för dig som är ren nybörjare. Tonvikten ligger på användbara ord och fraser inför en semesterresa eller annan vistelse i landet Kursen går två gånger i veckan, må/ons under fyra veckor.

Boka kursen nu
.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som inte har läst turkiska tidigare.

Mål

Efter kursen har du en del av kunskaperna i kinesiska på nivå A1 del 1 enligt Europarådets referensram för språk. Du lär dig att förstå och använda enkla ord och fraser som rör dina behov eller konkreta vardagssituationer.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • vanliga ord och enkla fraser
  • berätta om dig själv
  • ställa enkla frågor och förstå enkla svar
  • grundläggande grammatik
  • tala och skriva på kinesiska om enkla ämnen
  • kultur och samhällsliv där språket tala
s Kursupplägg

Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har kinesiska som modersmål.. Pedagogen har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kurslitteratur

Du använder modern kurslitteratur som innehåller övningar i alla språkfärdigheter: läsa, höra, skriva och tala. Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
01 jun 2020 - 24 jun 2020
Må 17:30 - 19:00
On 17:30 - 19:00
Tillfällen
8
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1070162
Pris
1700 kr