Thailändska A1 del 2

Plats Göteborg

Det här är den andra kursen i thailändska på nivå A1.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som läst thailändska A1 del 1 eller på annat sätt  fått motsvarande kunskaper.

Mål

Målet för nivå A1* är att du ska kunna hälsa på thailändska samt förstå och bygga väldigt enkla meningar.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • vardagsfraser
  • presentera dig själv och andra
  • ställa väldigt enkla frågor och förstå väldigt enkla svar
  • introduktion till språkets kultur och samhällsliv

Kursupplägg

Undervisningens fokus ligger på muntlig kommunikation och läraren använder thailändska i hög utsträckning, även om du får grundläggande förklaringar på svenska. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har thailändska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

* Läs mer om kursnivåer

Pimyada Meechoke

Sawatdii kha. Jag arbetar som modersmålslärare och undervisar i thailändska i grundskolan och gymnasiet. Jag tycker om att förmedla mina kunskaper om det thailändska språket och dela mitt intresse för landets historia, kultur och traditioner. Jag är född och uppvuxen i Thailand. Jag började arbeta som lärare i Sverige år 2007. När jag undervisar thailändska på Folkuniversitetet så är mitt mål att man skall kunna resa till Thailand och på egen hand resa och göra sig förstådd. Vi lär oss hur man använder språket praktiskt i Thailand.

Undervisningen börjar på nybörjarnivå och sedan bygger vi på med olika delar. Vi har en trivsam och bra dynamik så att alla förstår och följer med. Dessutom har vi roligt. Jag tycker om att undervisa och förklara. Kursdeltagarna bidrar ofta med intressanta erfarenheter och upplevelser. Alla är välkomna till min kurs!

Pimyada Meechoke

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Tid
08 okt 2020 - 24 dec 2020
To 19:15 - 20:45
Tillfällen
12
Plats
Norra Allégatan 6, 40317 Göteborg
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1074904
Pris
2425 kr