Swedex A2B1-test

Plats Göteborg

Vill du visa att du har kunskaper i svenska? Swedex ger dig möjlighet att göra det! Swedex finns i två olika versioner: A2B1-test och B2C1-test.

Boka nu

Swedex – ett unikt test i svenska

Swedex är ett unikt, internationellt gångbart certifikatstest i svenska som främmande språk som erbjuds på ett stort antal orter och i flera länder. Testet är till för alla som inte har svenska som modersmål och relaterar till Gemensam europeisk referensram för språk (GERS).

Swedex finns i två olika versioner: A2B1-test och B2C1-test. Beroende på poängresultat och bedömning kan man erhålla ett Swedexcertifikat på A1 upp till C1-nivå. Testet kan göras oberoende av hur man har lärt sig svenska. Swedex är idag det snabbaste och mest effektiva sättet att bedöma språkkunskaper i svenska.

Swedex visar kunskaperna

Swedex testar praktiskt användbara kunskaper inom alla språkliga färdigheter: tala, läsa, höra och skriva. Ett Swedexcertifikat är en värdehandling som dokumenterar denna färdighet och öppnar därför för både rättvisare bedömning vid rekrytering och kvalitetssäkring inom många skilda verksamheter. Med certifikatet visar man sin arbetsgivare vad man verkligen kan.

Boka ditt Swedextest

Sista dag för ansökan är en vecka innan testdatum.

Speciella avbokningsvillkor gäller
Utöver våra ordinarie avbokningsregler, gäller att avbokningsavgiften är 25% om du avbokar dig en vecka innan testdagen, eller senare.

Schemat för examen får du i samband med testet. Räkna med att det tar en heldag att genomföra examen.

Testformat och modelltest

FAQ om Swedex

Kursledare

Ej Fastställd

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Göteborg

info.gbg@folkuniversitetet.se

Kursperiod
11 okt 2024 - 11 okt 2024
Fredag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
fre 11 okt 2024 kl 09:00-17:00
Plats
Norra Allégatan 6, 41301 GÖTEBORG
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
308590
Pris
3125 kr