Swedex B2 EXAMEN dec 2021

Plats Göteborg

Vill du visa att du har kunskaper i svenska? Swedex ger dig möjlighet att göra det! Du kan ta testet på tre olika nivåer: A2, B1 och B2.

Boka kursen nu

Swedex – ett unikt test i svenska

Swedex är ett unikt, internationellt gångbart certifikatstest i svenska som främmande språk som erbjuds på ca 110 orter i 33 länder. Testet är till för alla som inte har svenska som modersmål och relaterar till Gemensam europeisk referensram för språk (GERS). Swedex finns på tre olika nivåer: A2, B1 och B2 och kan tas oberoende av hur man har lärt sig svenska. Swedex är idag det snabbaste och mest effektiva sättet att bedöma språkkunskaper i svenska.

Swedex visar kunskaperna

Swedex testar praktiskt användbara kunskaper inom alla språkliga färdigheter: tala, läsa, höra och skriva. Ett Swedexcertifikat är en värdehandling som öppnar för rättvisare bedömning och kvalitetsäkring vid rekrytering. Du som är svenskstuderande, intresserad av att arbeta i Sverige eller vid ett svenskt företag utanför Sverige har stor nytta av ett Swedexcertifikat. Med certifikatet visar du din arbetsgivare vad du verkligen kan utan att först behöva läsa någon specifik utbildning eller kurs.

Ta Swedex

Här kan du boka en plats för att ta Swedex på nivå B2.

Gå till "BOKA KURSEN NU" och registrera dig.

Sista dag för ansökan är en vecka innan testdatum.

Schemat för examen får du i samband med testet. Räkna med att det tar en heldag att genomföra examen.

Kursledare

Laura Gardiner

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Tid
10 dec 2021 - 10 dec 2021
Fr 08:45 - 17:30
Tillfällen
1
Kurs-ID
1106615
Pris
3000 kr