Svenska - enskild undervisning Nyhet

Plats Växjö

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka reservplats

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka eller om du vill ha lektion varannan vecka. Vi startar enskilda utbildningar i allmän engelska löpande under året. Detta är ett kurspaket som omfattar 10 lektionstimmar.

Kursmaterial

Kurslitteratur/material tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet att utbilda vuxna. I undervisningen integrerar de ofta kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.

Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i engelska, kontakta gunilla.olsson@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kontakta Sanna Krizmanic

sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se