Enskild undervisning i svenska - Löpande kursstart

Plats Uppsala

Privatundervisning i svenska på plats i Uppsala eller på distans. För dig som läser inför Swedex-test, Socialstyrelsens kunskapskrav eller generellt vill avancera i dina svenskstudier.

Det mest effektiva sättet att läsa ett främmande språk är ofta att göra det enskilt med en lärare. Folkuniversitetet erbjuder, utöver sitt breda kursutbud, enskild undervisning i många olika språk. Detta studiesätt är perfekt för dig som har svårt att ha lektioner samma tid varje vecka, samt för dig som önskar ett intensivare tempo.

Upplägg

Väljer du enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka. Vi är flexibla gällande tider för lektionerna och försöker anpassa oss efter dig som är kund. Vi anpassar också utbildningen efter ditt yrkesområde så att du snabbt kan använda språket i ditt yrkesliv. Detta är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver, för att förbättra din svenska oavsett nivå. Studiematerial, studietakt och övningar anpassas efter din arbetssituation.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet av att undervisa vuxna. I språkundervisningen integrerar de ofta kunskaper om yrkesspråk, svenska sedvänjor, normer och kultur.

Lokal

Vi har undervisningslokaler centralt i Uppsala men läraren kan även komma till din arbetsplats. Önskas utbildningen genomföras helt eller delvis på distans så är även detta möjligt.

Anmälan

Vi startar enskilda utbildningar löpande under hela året. Kontakta oss för upplägg och offert.

Genomför gärna vårt språktest och bifoga ditt resultat, det hjälper oss och våra lärare att placera dig på rätt nivå och lägger en bra grund för din utbildning. Du hittar testet här.

Företag

Vi erbjuder även undervisning för företag. Kontakta oss för mer information!

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Uppsala

info.uppsala@folkuniversitetet.se

Kursperiod
8 jan 2024 - 8 jan 2024
Måndag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
mån 8 jan 2024 kl -
Studietimmar
1
Kurs-ID
203180
Pris
0 kr