Skinnskatteberg: Svenska för asylsökande

Plats Skinskatteberg

Svenska för dig som söker asyl. Är du ny i Sverige och vill lära dig svenska? Folkuniversitetet i Skinnskatteberg har kostnadsfria cirklar i svenska för dig som är i väntan på uppehållstillstånd i SverigeUndervisningen riktar sig till dig som är asylsökande, eller du som fått uppehållstillstånd men bor på Migrationsverkets anläggningar. Du behöver ha LMA-kort för att delta i undervisning.
.
Folkuniversitetet erbjuder:
Svenska från dag ettt.
20 timmar gratis undervisning i svenska.

Vardagssvenska och datakunskap

40 timmar gratis undervisning i vardagssvenska för dig som har lite bättre kunskap i svenska språket, eller kanske för dig som redan har medverkat i en cirkel i svenska tidigare. Vi anspassar undervisningen efter målgruppens behov och din planering som finns för cirkeln. Du får litteratur av din kursledare som ger dig möjlighet till självstudier hemma mellan träffarna.

För dig som är analfabet:
Vi tar gärna emot deltagare som är analfabeter och inte kan skriva med latinska alfabetet. Du kommer då få en specifik lärobok som hjälper dig att lära dig skriva och använda de svenska alfabetet.

Anmälan till cirkel

För att anmäla dig till en cirkel ska du skicka ett e-postmeddelande till: lawand.bek@folkuniversitetet.se eller ringa 021-153609.

Har du frågor?

Kontakta Lawand Haj-Ali Bek

Lawand.bek@folkuniversitetet.se

Tid
Meddelas senare
Tillfällen
19
Plats
Köpingsvägen, 73931 Skinnskatteberg
Visa på karta
Studietimmar
40
Kurs-ID
1135719
Pris
0 kr