Svenska A2/B1 Intensivkurs

Plats Kalmar

Låt dina kunskaper i svenska växa med hjälp av en konversationskurs.

Boka kursen nu

I denna intensivkurs fokuserar vi på att kommunicera. Du talar genomgående svenska vilket gör att du kommer att kunna uttrycka dig säkrare och mer nyanserat efter kursen. förstå ord och fraser som rör dina personliga förhållanden, samtala om vardagliga ämnen och aktiviteter som ligger nära dig själv. kultur och samhällsliv i Sverige. Nivån är A2/B1. Du får bygga upp ditt ordförråd och samtidigt träna din förmåga att använda språket otvunget i olika situationer genom lärarledda samtal om olika teman.

Kursledare

Lena Bergstrand

”Jag har alltid fascinerats av språk och läste om andra länder som liten. Efter 38 år i Spanien är jag tillbaka i Sverige och trivs väldigt bra men känner mig halvt svenska och halvt spanjorska!”

Efter gymnasiet åkte Lena till Málaga, Spanien för att studera spanska; där blev hon kvar i många år. Lena gifte sig, fick barn och utbildade sig till engelskalärare i Málaga samt startade en egen skola i den lilla byn Nerja.

Somrarna tillbringade Lena i sin familjs sommarställe i Ekenäs 2,5 mil söder om Kalmar som alltid känts som hemma för henne.

Hos Folkuniversitetet kommer Lena att undervisa i svenska och hoppas kunna engagera och få dig som deltagare intresserad av språket!

Lena Bergstrand

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
04 jul 2022 - 08 jul 2022
Må 10:00 - 11:30
Tillfällen
5
Studietimmar
10
Kurs-ID
1136193
Pris
895 kr