Svenska - enskild undervisning

Plats Kalmar

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka reservplats

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka eller om du vill ha lektion varannan vecka. Vi startar enskilda utbildningar i allmän svenska löpande under året. Detta är ett kurspaket som omfattar 10 lektionstimmar.

Kursmaterial

Kurslitteratur/material tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet att utbilda vuxna. I undervisningen integrerar de ofta kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.

Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i svenska kontakta gunilla.olsson@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kursledare

Lena Bergstrand

”Jag har alltid fascinerats av språk och läste om andra länder som liten. Efter 38 år i Spanien är jag tillbaka i Sverige och trivs väldigt bra men känner mig halvt svenska och halvt spanjorska!”

Efter gymnasiet åkte Lena till Málaga, Spanien för att studera spanska; där blev hon kvar i många år. Lena gifte sig, fick barn och utbildade sig till engelskalärare i Málaga samt startade en egen skola i den lilla byn Nerja.

Somrarna tillbringade Lena i sin familjs sommarställe i Ekenäs 2,5 mil söder om Kalmar som alltid känts som hemma för henne.

Hos Folkuniversitetet kommer Lena att undervisa i svenska och hoppas kunna engagera och få dig som deltagare intresserad av språket!

Lena Bergstrand

Har du frågor?

Kontakta Louise Eriksson

louise.eriksson@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
On 17:30 - 19:00
Studietimmar
10
Kurs-ID
1095376
Pris
5500 kr