Svenska konversation B1

Plats Trollhättan

Det finns bara ett sätt att bli bättre på att prata svenska - att göra det. Här får du prata svenska en kväll i veckan under tio veckors tid. Få ut mer av din svenska i vardagen, arbetet eller i umgänget med svensktalande vänner.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Du bör ha grunderna i svenska språket och kunna prata någorlunda självständigt, dvs att du har kunskaper som är i B1-nivå. Gör gärna ett inplaceringstest innan du bokar dig på kursen.

Kursinnehåll

Undervisningen sker på svenska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Gruppstorlek: max 12 deltagare.

Kurslitteratur

Vi använder inte någon kursbok i denna kurs, utan tidningsartiklar och annat material som läraren tar fram under kursens gång, utifrån gruppens intresse av olika ämnen. Hemarbete mellan kurstillfällena blir texter du läser så du är förberedd och kan prata om olika ämnen på lektionerna.

Lärare

Din lärare har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Fortsättning

Det finns möjlighet att förlänga kursen. Förlängning avgörs av er tillsammans med cirkelledaren. Det kan vara att lägga till ett tillfälle eller fler som faktureras i efterhand. Vi kräver dock att minst 4 personer ska delta.

Kursledare

Eva Johansson

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Tid
11 okt 2021
Må 18:00 - 20:30
Tillfällen
8
Plats
Garvaregatan 15, 46130 Trollhättan
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1102291
Pris
2525 kr