Svenska B2 Konversation lördagar

Plats Göteborg

En kurs i svenska på en högre nivå för dig som vill fokusera på muntlig kommunikation och att lära dig mer om svensk kultur.

Boka kursen nu

Den här kursen planeras som vanligt med fysiska träffar. Om det vid kursens start inte skulle vara möjligt på grund av den rådande pandemin så kommer kursen att gå på distans. Då träffas gruppen med sin lärare på utsatt tid, men istället för att ses i våra lokaler håller vi den fysiska distansen och träffas online på Zoom eller liknande plattform.

Förkunskaper

Du bör bra kunskaper i svenska språket och kunna prata självständigt, dvs ha gjort färdigt hela B1-nivån. Gör gärna ett inplaceringstest innan du bokar dig på kursen.

.

Kursinnehåll

Undervisningen sker på svenska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation.Gruppstorlek: max 12 deltagare.

Kurslitteratur

Vi använder inte någon kursbok i denna kurs, utan tidningsartiklar och annat material som läraren tar fram under kursens gång, utifrån gruppens intresse av olika ämnen. Hemarbete mellan kurstillfällena blir texter du läser så du är förberedd och kan prata om olika ämnen på lektionerna.

Lärare

Din lärare har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Fortsättning

Vill du gå en fortsättningskurs direkt efter den här kursen, kan du ta B2 Konversation i ytterligare sex veckor eller gå en allmän kurs två kvällar i veckan på en nivå som passar dig.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Tid
19 sep 2020 - 24 okt 2020
Lö 11:00 - 13:15
Tillfällen
6
Plats
Norra Allégatan 6, 40317 Göteborg
Visa på karta
Studietimmar
18
Kurs-ID
1077015
Pris
1975 kr