Svenska C1 del 1 online

Plats Malmö

Svenska C1 del 1 stärker dina kunskaper i svenska. Du tränar på att uttrycka dig skriftligt med professionell feedback. Du förfinar din svenska för arbete eller studier. Kursen är online.

Boka kursen nu

Om kursen

C1 del 1 är för dig som har flyt i både tal och skrift. Du kan interagera utan problem med personer som har svenska som modersmål. Du har tillräckliga kunskaper i svenska för att kunna ha ett arbete på en svensktalande arbetsplats. Du fokuserar på att använda svenska effektivt för professionella, akademiska och sociala ändamål.

Du förbättrar ditt skrivande genom två större skrivövningar som du gör hemma. Du får professionell bedömning och rättning av kursledaren.

Osäker på din nivå? Gör vårt webbaserade språktest.

Kursinnehåll

Kursen fokuserar på språkets korrekthet i tal och skrift. Du tränar både läs- och hörförståelse samt skrift på varierande stilnivåer, från berättande till formella sammanhang. Du får också en inblick i den svenska kulturen och det svenska samhället.

Delar av kursinnehållet:

  • Referera och diskutera tidningsartiklar samt skönlitteratur
  • Konversation på hög nivå om vardagliga ämnen och aktualiteter
  • Förklara och argumentera
  • Fördjupad grammatik

Arbetssätt

Svenska C1 del 1 håller ett högt tempo och passar dig med tidigare studievana. Kursen anpassas efter gruppens behov och önskemål och du förväntas vara aktiv på lektionerna. Fokus är på muntlig kommunikation men kursen innehåller också läsförståelse, hörförståelse och skrivande.

Våra erfarna ledare har svenska som sitt modersmål. Ledarna varierar undervisningen och skapar en lugn och trevlig atmosfär i gruppen. Gruppen är liten, mellan 7 och 12 deltagare.

Kurslitteratur

Rivstart B2+/C1. I denna kurs arbetar du genom kapitel 5-8.

När startar kursen?

Startdatum är preliminärt. Kursen startar vid minst 8 deltagare.

Kursledare

Helena Harryson

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Malmö

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tid
25 jan 2021 - 22 mar 2021
Må 17:30 - 19:55
On 17:30 - 19:55
Tillfällen
15
Plats
Regementsgatan 4, 21142 Malmö
Visa på karta
Studietimmar
48
Kurs-ID
1086003
Pris
4595 kr