Svenska C1 del 2 intensiv online via Zoom

Plats Distans

Vill du göra snabba framsteg och fördjupa dina kunskaper i svenska? På våra distanskurser i svenska håller vi högt tempo med fokus på kommunikation. Vi använder Zoom.

Boka kursen nu

Kursens mål

Målet är att du ska få möjlighet att finslipa ditt språk så att du utan större problem kan fungera språkligt oavsett samtalspartner och situation. Du ska kunna förstå avancerade texter, tidningsartiklar och skönlitteratur samt radio- och TV-program.

C1 del 1 (ca 510 studietimmar) eller motsvarande förkunskaper.

Innehåll

På kursen diskuterar vi olika texter och arbetar mycket med ordkunskap för att du ska få ett nyansereat språk och bredare register. Du får skriva olika typer av texter och repetera grammatik på en hög språklig nivå. Undervisningen anpassas i hög grad till gruppens behov och önskemål. Klicka på länken nedan för en mer detaljerad beskrivning av innehållet.

Arbetssätt

• Vi arbetar med alla språkfärdigheter, men fokus ligger på muntlig kommunikation.
  • Undervisningen sker på svenska.
  • Du deltar aktivt på lektionerna.
  • Du behöver lägga ner ett par timmar på hemarbete inför varje lektion.
  • Läraren har en blogg som extra webbstöd.
  • Vi har max 12 deltagare i grupperna.

Kurslitteratur

Form i Fokus C,(Fasth, Kannermark, Folkuniversitetets förlag, 2016) och Avancera Ord (Mathlein Liber 2008) . Skönlitterära texter och tidningsartiklar utifrån deltagarnas intressen. Kurslitteratur ingår inte i avgiften.

Carolina Nordwall

Kontakta Kundtjänst i Stockholm