Svenska Skrivkurs nivå B2/C1 Distans Live Zoom

Plats Distans

Den här onlinekursen vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper i svenska med fokus på skriftlig kommunikation. Vi arbetar i grupp och du får individuell återkoppling av läraren på dina texter.

Boka kursen nu

Distans Live fungerar som som våra vanliga kurser. Gruppen träffas med sin lärare på utsatt tid och träffas online på Zoom eller Teams i realtid.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst på nivå B2 till C1 eller har motsvarande förkunskaper. Osäker på din nivå? Gör vårt webbaserade språktest innan du bokar dig.

Mål

Du fördjupar dina kunskaper i svenska på med fokus på skrift och tal. Mycket hemarbete krävs och du får feedback på ditt arbete av din lärare och andra deltagare på kursen. Kursen passar även dig som har som mål att ta ett Swedex B2 certifikat.

Kursinnehåll

  • skrivövningar på lektionen
  • skrivuppgifter som hemuppgifter
  • läsa och diskutera noveller och artiklar från aktuella dagstidningar
  • lyssna på och diskutera radioprogram och debattprogram från teve
  • personlig feedback på dina arbeten

Kursupplägg

Undervisningen sker i grupp, på svenska och fokus ligger på skriftlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kurslitteratur

Du behöver inte köpa någon specifik kursbok. På kursen används material såsom texter från böcker, tidningsartiklar och webben men även radioprogram och teveprogram som utgångspunkt för dina texter.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kurs.goteborg@folkuniversitetet.se

Tid
22 sep 2022 - 20 okt 2022
To 17:00 - 19:15
Tillfällen
5
Studietimmar
15
Kurs-ID
1137346
Pris
3425 kr