Svenska förberedande för C1-test Distans Live Zoom

Plats Distans

En kurs för dig som har målsättningen att klara Folkuniversitetets C1-test och har språkkunskaper i svenska motsvarande minst B2.

Boka kursen nu

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som har studerat svenska på C1-nivå och har målsättningen att anmäla dig till Folkuniversitetets C1-test inom den närmaste tiden. Gör gärna vårt språktest på vår hemsida innan du bokar dig (se längst ner för att nå språktestet). Du bör få resultatet på minst B2, gärna högre, för att denna kurs ska vara rätt för dig

Mål

Efter kursen ska du ha en insikt i vad C1-testets olika delar kräver av dig för att du ska kunna fortsätta förbereda dig framgångsrikt på egen hand.

NOTERA: Du måste boka själva C1-testet separat, det ingår inte i denna kurs. se länk nedan.

Innehåll

Kursen förbereder dig för de olika testdelarna. Vi tränar på:

  • skriftlig produktion
  • muntlig produktion
  • ord- och grammatikträning
  • hörförståelse
  • läsförståelse

Kursen tar fasta på C1-testets alla delar men har särskilt fokus på de muntliga och skriftliga delarna.

Kursupplägg och arbetssätt

Vi arbetar både i smågrupper och i helgrupp. Undervisningen sker på distans via Zoom så du behöver en stadig internetuppkoppling. För kvalitetens skull rekommenderar vi en dator med headset.

Kursmaterial

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Kursboken blir ”Språkporten” eller ”Rivstart B2/C1” och du får veta i kallelsen vilken bok det blir. Eventuellt kompletterande material delas ut av din lärare.

TILLVAL: Läs utökad kurs

Det som är svårast att klara vid ett C1-test är den skriftliga uppgiften. Vi ger dig därför möjligheten att komplettera din kurs med två (2) större skrivuppgifter som du får personlig skriftlig feed back på för att träna extra på det momentet (+750 SEK).

Skriv din eventuella extrabeställning i meddelandefältet vid bokningen.

.

Våra kursledare

Din lärare har i regel akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kurs.goteborg@folkuniversitetet.se

Tid
29 aug 2022 - 19 okt 2022
Må 17:00 - 18:30
On 17:00 - 18:30
Tillfällen
16
Studietimmar
32
Kurs-ID
1137344
Pris
3525 kr