Svenska C1 del 2 Distans Live

Plats Distans

Svenska C1 del 2 stärker dina kunskaper i svenska. Du tränar på att uttrycka dig skriftligt med professionell feedback. Du förfinar din svenska för arbete eller studier. Kursen är online.

Boka kursen nu

Om kursen

C1 del 2 är för dig som har flyt i både tal och skrift. Du kan interagera utan problem med personer som har svenska som modersmål. Du har tillräckliga kunskaper i svenska för att kunna ha ett arbete på en svensktalande arbetsplats. Du fokuserar på att använda svenska effektivt för professionella, akademiska och sociala ändamål.

Du förbättrar ditt skrivande genom två större skrivövningar som du gör hemma. I samband med dessa är det inga lektioner online. Du får professionell bedömning och rättning av kursledaren.

Osäker på din nivå? Gör vårt webbaserade språktest.

Kursinnehåll

Kursen fokuserar på språkets korrekthet i tal och skrift. Du tränar både läs- och hörförståelse samt skrift på varierande stilnivåer, från berättande till formella sammanhang. Du får också en inblick i den svenska kulturen och det svenska samhället.

Delar av kursinnehållet:

  • Referera och diskutera tidningsartiklar samt skönlitteratur
  • Konversation på hög nivå om vardagliga ämnen och aktualiteter
  • Förklara och argumentera
  • Fördjupad grammatik

Arbetssätt

Svenska C1 del 2 håller ett högt tempo och passar dig med tidigare studievana. Våra erfarna kursledare har svenska som sitt modersmål. De varierar undervisningen, tar input från deltagarna, och skapar en lugn och trevlig atmosfär. Du förväntas vara aktiv på lektionerna. Gruppen är liten, mellan 6 och 12 deltagare.

Kurslitteratur

Vår kurslitteratur till C1 del 2 är Rivstart B2+/C1 kapitel 9-12.

När startar kursen?

Startdatum är preliminärt. Kursen startar vid minst 6 deltagare. Kallelse skickas per e-post cirka en vecka innan kursstart.

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Malmö

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tid
30 aug 2022 - 19 aug 2022
Må 09:00 - 12:00
Ti 09:00 - 12:00
On 09:00 - 12:00
To 09:00 - 12:00
Tillfällen
13
Studietimmar
52
Kurs-ID
1136021
Pris
6195 kr