Svenska B1-B2

Plats Örebro

Kurs för dig som redan studerat svenska ett tag och som vill fördjupa dina kunskaper ytterligare.

Boka kursen nu

Anpassning av undervisningen med anledning av Corona

Utgångspunkten är att den här kursen ges som vanligt på plats i klassrum. Beroende på hur rekommendationerna ser ut vid kursstart, kan den dock eventuellt komma att ges på distans istället. Kursen kommer i så fall att ha samma upplägg som om den hade getts i klassrum, med lektioner på samma dag och tid, men i stället för att ses fysiskt träffas ni i ett digitalt klassrum.

Om du inte vill delta i kursen om den ges på distans, skriv "Ej distans" i meddelandefältet när du bokar kursen. Om du på motsvarande sätt inte vill delta i kursen om den ges i klassrum, t.ex. om du tillhör en riskgrupp för Covid-19, skriv "Ej klassrum" i meddelandefältet när du bokar kursen.


Kompetenshöjande svenska för arbetslivet

Vem kan gå kursen?
Du som har nivå B1 på Europarådets nivåskala. Du kan förstå huvuddragen i tydligt standardspråk och ge dig oförberedd in i samtal. Du kan länka ihop fraser på ett enkelt sätt och ge skäl och förklaringar till dina åsikter

Om du vill testa din språknivå klicka på länken till höger "Språktest".

Kursinnehåll
Konkreta uppgifter ger dig mycket praktisk träning i att uttrycka dig i olika sammanhang. Du utvidgar ditt ordförråd och tränar även på grammatik och uttal. Kursen går även igenom meningsbyggnad, språkriktighet och stavning, samt repetera vissa moment i grammatiken.

Kursupplägg
11 tillfällen (2 gånger per vecka), 22 lektionstimmar à 45 minuter. Gruppundervisning, max 12 deltagare

Margareta Berg

Margareta Berg, lärare i Örebro
Tid
28 sep 2020 - 07 dec 2020
Må 17:15 - 18:45
Tillfällen
11
Plats
Drottninggatan 38, 70223 Örebro
Visa på karta
Studietimmar
22
Kurs-ID
1074544
Pris
1670 kr