Svenska B1 del 2 online through Skype

Plats Distans

Take the opportunity to study Swedish online through Skype in very small groups (maximum 9 participante). The aim of the course is to enable students to communicate in common everyday situations using Swedish from the start.

Boka kursen nu
Vill du lära dig svenska i ett lugnare tempo? På våra kurser studerar du två dagar i veckan under åtta veckor. Fokus ligger på muntlig kommunikation och vi ägnar mycket tid åt att träna och förstå enkel vardagssvenska. Nivån är indelad i del 1, del 2 samt del 2+.

Vem kan gå kursen?

Detta är en fortsättningskurs och passar dig som har läst nivå B1 del 1 eller har motsvarande förkunskaper.

Mål

Målet är att du, efter B1 del 1, del 2 och del 2+, ska lära dig förstå och delta i vardagliga samtal, även telefonsamtal. I enkla diskussioner ska du kunna uttrycka din åsikt. Du får också lära dig att skriva olika typer av texter, till exempel brev, meddelande och e-post.

Vi arbetar med alla språkfärdigheter – tala, läsa, höra och skriva
  • Fokus ligger på muntlig kommunikation
  • Undervisningen sker på svenska
  • Du deltar aktivt på lektionerna
  • Övningar i par och små grupper är en viktig del av undervisningen; du får använda språket maximalt
  • Du behöver lägga ner ett par timmars hemarbete inför varje lektion
  • Din lärare hjälper dig att bedöma dina framsteg kontinuerligt

Kursupplägg

Kursen går två gånger i veckan under 8 veckor. Totalt 30 studietimmar. Räkna med några timmars hemarbete. Gruppundervisning, max 9 deltagare.

Litteratur/material

Rivstart B1 + B2 Textbok ISBN: 9789127434233 och övningsbok ISBN: 9789127434240 (P Levy Scherrer, K Lindemalm, Natur och Kultur 2015). Facit och webbövningar till boken finns på www.nok.se/rivstart. Du behöver en tvåspråkig ordbok. Kurslitteratur ingår inte i avgiften. Deltagare som studerar hos oss får 5 % rabatt då dom handlar litteraturen hos Bokus (www.bokus.com). Deltagare/elever ska när de handlar använda kampanjkoden: funi5 för att få del av rabatten.

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare.

Kursintyg

Vid begäran skriver vi gärna ett kursintyg för aktuell kurs vid 75 procents närvaro.

Övrig information

För att undervisningen ska fungera så problemfritt som möjligt måste ni innan kursstart ha: Bredbandsuppkoppling (1024 kbs eller högre), Skype privat version och inte Business version, (laddas ner från länken nedan), Headset om inte mikrofon är inbyggd samt webbcamera. Vi ber er kontrollera att ni använder den senaste versionen av Skype och att ni under lektionerna är ensamma i rummet. Var vänlig uppge ert Skypealias vid bokning av kursen i meddelandefältet.

När din kurs närmar sig sitt slut kommer det att skickas en kursutvärdering till din mailadress. Vi skulle uppskatta om du tog dig tid att besvara denna enkät då din åsikt är mycket viktig för oss. Tack på förhand! Vi erbjuder ytterligare ett tiotal språkkurser via skype.

Ni får 10% rabatt om ni väljer att betala för 3 kurser i förskott.

Så här säger våra tidigare deltagare

"Steffi är en väldigt erfaren språklärare som kan Svensk grammatik mycket bra och kan hantera en språkkurs online."
"Steffi är en fantastisk lärare, positiv, energisk och tålmodig."
"Steffi är väldigt hängiven kursen och deltagarna."

Please choose a five digit postal code when making your application even if you do not have one.

Stefanie Stefanidou

Kontakta Kundtjänst i Södertälje