Svenska - enskild undervisning

Plats Trollhättan

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka kursen nu

Det mest effektiva sättet att läsa ett främmande språk är ofta att göra det enskilt med en lärare. Folkuniversitetet erbjuder, utöver sitt breda kursutbud, enskild undervisning i många olika språk. Detta studiesätt är perfekt för dig som har svårt att ha lektioner samma tid varje vecka, samt för dig som önskar ett intensivare tempo.

Upplägg

Väljer du enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka. Vi är flexibla gällande tider för lektionerna och försöker anpassa oss efter dig som är kund. Detta är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver, för att förbättra din svenska oavsett nivå. Studiematerial, studietakt och övningar anpassas efter din arbetssituation.Detta är ett kurspaket som omfattar 10 lektionstimmar.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet av att undervisa vuxna. I språkundervisningen integrerar de ofta kunskaper om yrkesspråk, svenska sedvänjor, normer och kultur.

Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i svenska, kontakta janette.lindforss@folkuniversitetet.se eller vesna.grahovac@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
10
Studietimmar
10
Kurs-ID
1142382
Pris
10500 kr