Svenska A1 del 1 intensiv online via Zoom

Plats Distans

Vill du snabbt komma igång och prata och förstå svenska? På våra kurser håller vi högt tempo med fokus på kommunikation. Kursen går på distans, vi använder Zoom. Please click on "Course plan" below for information in English.

Boka kursen nu

Kursens mål

Målet är att du, efter A1 del 1 och 2, ska kunna göra dig förstådd, och förstå andra, i enkla vardagssituationer.

Inga förkunskaper i svenska, men du behöver kunna det latinska alfabetet.

Innehåll

På kursen lär du dig bland annat att hälsa, presentera dig, prata om dig själv (familj, fritid, studier, arbete etc.) och göra inköp. Vi övar mycket naturligt uttal. Du får läsa enkla dialoger och kortare texter och öva att förstå talad svenska. Du lär dig de grammatiska grunderna, till exempel ordföljd, tempus, substantiv- och adjektivböjning, pronomen och prepositioner. Klicka på länken nedan för en mer detaljerad beskrivning av innehållet.

Arbetssätt

• Vi arbetar med alla språkfärdigheter.
  • Undervisningen sker på svenska.
  • Du deltar aktivt på lektionerna
  • Du behöver lägga ner ett par timmar på hemarbete inför varje lektion.
  • Läraren har en blogg som extra webbstöd.
  • Vi har max 12 deltagare i grupperna.

Rekommenderad fortsättningskurs

Efter A1 del 1 bör du fortsätta på A1 del 2. Vänligen se länk nedan för mer information om våra nivåer.

Kurslitteratur

Rivstart A1 + A2 Textbok och övningsbok (2a upplagan/ 2nd Edition) kapitel 1-5 (P Levy Scherrer, K Lindemalm, Natur och Kultur 2014). Facit och webbövningar till boken finns på www.nok.se/rivstart. Kurslitteratur ingår inte i avgiften.

Meddelas vid kursstart

Kontakta Kundtjänst i Stockholm