Individuell undervisning spanska i Sevilla

Vill du snabbt lära dig spanska eller förbättra dina kunskaper inom ett visst område?

/

Kursbeskrivning

Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din spanska. Kursen läggs upp helt efter dina behov och önskemål. Du väljer själv antal lektioner per vecka.

  • 20 lektioner spanska per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kostnader för kursmaterial kan tillkomma
  • Minimiålder 17 år

Kursavgift

Se prisuppgift under respektive kurs nedan. Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal lektioner.

Lektionstider

Måndag till fredag enligt överenskommelse.

Startdatum

2024: Valfri måndag.

Ingen undervisning följande datum:
1/1, 6/1, 28/2, 28-29/3, 17/4, 1/5, 30/5, 15/8, 1/11, 6/12, 9/12. Skolan är stängd 22/12 2024 - 6/1 2025.

Skolan

Skolan, CLIC International House, grundades 1983 och ligger i en vacker, historisk byggnad i hjärtat av Sevilla. Den består av 30 modernt utrustade klassrum med luftkonditionering runt en innergård, ett multimediarum och en bokaffär. På taket finns terrass med tillgång till wifi och en liten swimmingpool. Skolan är auktoriserad av Instituto Cervantes, Spaniens nationella kulturinstitut. På fritiden ordnar skolan, ofta gratis, kulturella aktiviteter som t.ex. flamenco och filmvisning. På helgerna arrangeras utflykter, bland annat till Portugal och Marocko.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har spanska som modersmål. De genomgår fortlöpande yrkesutbildning för att finslipa undervisningsteknik och metodik. Tonvikten ligger på kommunikation och undervisningen koncentreras på alla inlärningsområden, läs- och hörförståelse, tal och skrift. Lärarna är mycket engagerade och stor hänsyn tas till kursdeltagarnas specifika behov. Man når snabbt konkreta resultat och kan omsätta sina kunskaper i praktiken i affärer, genom att läsa tidningar och se på TV.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Kurstarter och priser