Spanska inför resan

Plats Norrköping

Lär dig lite spanska på kort tid!

Boka kursen nu

Målgrupp

Detta är kurs för dig som på kort tid vill lära dig prata lite spanska utan att gå på djupet. Kanske vill du kunna säga några fraser på spanska för att klara dig på resa eller släktbesök. Kanske tycker du bara det är roligt att prova på något nytt.

Om kursen

Ni kommer att få möjlighet att höra samma meningar upprepade gånger och öva på ord och fraser genom olika tematiska övningar. Kursen fokuserar inte på grammatik, utan på att få dig att prata och förstå enkel spanska. Det är bra om du förbereder dig lite mellan kurstillfällena.

Observera att kursen inte motsvarar en vanlig kurs i spanska för nybörjare (en så kallad ”A1 del 1”) enligt Europarådets skala. Denna kurs kan ses som en introduktion till spanska språket. Vill du sedan fortsätta, bokar du en ”vanlig” kurs som har kursbok och mer teori/grammatik.

Lía Ortega Danielsson

Spanskaläraren Lía Ortega Danielsson är född i Peru där hon tog examen som gymnasielärare. I hennes hemland undervisade hon under några år innan hon flyttade till Sverige. I Sverige har hon undervisat i spanska på gymnasieskolor, på uppdrag (på diverse företag i Östergötland) och på Folkuniversitetet sedan 1992 och även på andra kursverksamheter.

Lía arbetar inte på gymnasieskolor längre utan ägnar sig åt endast vuxenutbildning. Hon älskar sitt arbete som lärare samt tycker att det är en utmaning att lära ut språket. Men att se goda resultat är bland det bästa som finns!

Bild saknas

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
02 jun 2020 - 11 jun 2020
Ti 17:30 - 19:00
To 17:30 - 19:00
Tillfällen
2
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
9
Kurs-ID
1045548
Pris
600 kr