Prova på - Spanska

Plats Norrköping

PROVA PÅ kostnadsfritt - 45 minuter Är du nyfiken på hur det är att studera grekiska på Folkuniversitetet? Kom och ta en provlektion! Vår lärare bjuder på en minilektion.

Boka kursen nu
Alla våra lärare i spanska har språket som modersmål och/eller har mångårig erfarenhet av att undervisa spanska som främmande språk

Du behöver inte ha några förkunskaper i spanska. Men om du har läst tidigare så kan du komma i alla fall för att se om du kanske skulle passa bättre i i någon av våra andra spanska kurser.

Prova på lektionen är kostnadsfri men antalet platser är begränsade. Det är många som vill prova på våra kurser och platserna fylls snabbt. Vi kontaktar alla reserver i turordning, i mån av plats.

Erbjudande till dig som deltar på prova-då-dagen

Om du bokar en kurs på hemsidan 27/8 får du 10 % rabatt på kursavgiften. Koden får du i kallelsen till prova på tillfället.

Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade.

Välkommen!

Information om Covid-19

Vi planerar att genomföra våra prova på pass i våra lokaler som vanligt, men med särskilda åtgärder för att minska risk för smittspridning, vilket t ex kan innebära mindre grupper, provlektioner i större salar och längre tid mellan passen. Vi har såklart även handsprit och närhet till tvål och vatten.

Rafael Zerega

Rafael Zerega kommer från Chile och är interaktions- och UX designer med spanska som modersmål. Han har en Magisterexamen inom Medieteknik med inriktning på människa-datorinteraktion. Han brinner för att undervisa i språk och tekniska ämnen.

‒ Teknik spelar en väsentlig roll i dagens samhälle och därför tycker jag att det är roligt att lära andra att utveckla webbsidor och andra typer av applikationer. En webbsida är ett verktyg som låter människor göra nästan allt möjligt, från att marknadsföra och sälja produkter till att starta en social rörelse. 

‒ Som person är jag kommunikativ, kreativ och jag gillar att tänka på innovativa lösningar. Jag älskar att jobba inom design och IT. Jag tycker också om att läsa romaner, att cykla och att simma och jag har ett stort intresse för astronomi och fotografi.

Rafael Zerega, lärare Folkuniversitetet i Östergötland.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
27 aug 2020 - 27 aug 2020
To 18:15 - 19:00
Tillfällen
1
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1079438
Pris
0 kr