Tapas på spanska A2/B1

Plats Lund

Fler varianter av kurser i spanska.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som är på en A2/B1 nivå och vill utveckla ditt talade språk. Du kan redan förstå fraser som rör personliga förhållanden, föra korta samtal och på ett enkelt sätt beskriva dig själv, din familj och ditt arbete. Osäker på din nivå? Gör vårt webbaserade språktest.

Kursinnehåll

Vi pratar om kända rätter som paella, tortilla, jamón, chorizo, gazpacho, salmorejo och om spanska viner. Vi berör de olika regionerna i Spanien och diverse traditioner kopplade till maträtter och vin. Vi låtsas att vi är på en spansk restaurang och beställer tapas som vi sedan provar och går igenom ingredienser och recept. Målet är att prata spanska och ha roligt medan vi lär oss recept och provar spansk mat och vin.

Almudena Santón

Jag älskar att undervisa spanska på ett kreativt sätt och blanda ihop alla roliga och motiverande pedagogiska resurser. Målet är att deltagarna på mina kurser lär sig det spanska språket inte bara intellektuellt utan också med sinnena.

Almudena Santón kommer från Guadalajara nära Madrid. Hon har en Master i  Media och Kommunikationvetenskap (Universidad Complutense,Madrid) och har jobbat som modersmåls- och spansklärare i Sverige.

Här på Folkuniversitet undervisar Almudena i sitt modersmål spanska.

På hennes kurser kommer ni att uppleva språket som något levande och roligt. Grammatikövningar, texter, filmer, musik, dialoger och andra aktiviteter både underlättar inlärning och stimulerar er förmåga att njuta av kultur och traditioner.

Almudena Santón

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Lund

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tid
16 maj 2020 - 16 maj 2020
Lö 10:00 - 13:00
Tillfällen
1
Plats
Skomakaregatan 8, 22002 Lund
Visa på karta
Studietimmar
4
Kurs-ID
1039306
Pris
445 kr