Spanska - intensivkurs

Plats Linköping

Lär dig lite spanska på kort tid.

Boka kursen nu

Målgrupp

Detta är kurs för dig som på kort tid vill lära dig prata lite spanska utan att gå på djupet. Kanske vill du kunna säga några fraser på spanska för att klara dig på resa eller släktbesök. Kanske tycker du bara det är roligt att prova på något nytt.

Om kursen

Läraren kommer att prata på spanska med dig från första stunden. Ni kommer att få möjlighet att höra samma meningar upprepade gånger och öva på ord och fraser genom olika tematiska övningar. Kursen fokuserar inte på grammatik, utan på att få dig att prata och förstå enkel spanska. Det är bra om du förbereder dig lite mellan kurstillfällena.

Observera att kursen inte motsvarar en vanlig kurs i spanska för nybörjare (en så kallad ”A1 del 1”) enligt Europarådets skala. Denna kurs kan ses som en introduktion till spanska språket. Vill du sedan fortsätta, bokar du en ”vanlig” kurs som har kursbok och mer teori/grammatik.

Guisella Cardoso Lira

Guisella undervisar i spanska hos oss på Folkuniversitetet men har en annan, väldigt intressant bakgrund: som utbildad trafikingenjör och med fem års erfarenhet av att arbeta med stadsplanering inom olika kommuner och myndigheter i Peru.

- Jag har dock alltid känt mig intresserad av pedagogik och därför studerar jag några pedagogikkurser just nu i Sverige. Jag älskar att undervisa spansk- och latinamerikansk kultur. Min dröm är att ta en magisterexamen som spanskalärare, berättar Guisella.

Varför ska man studera spanska?
- Spanska är det näst mest talade språket i världen, och det är modersmålet för fler än 400 miljoner människor runt om i världen. Om du förstår spanska blir upplevelsen av dina resor i spansktalande länder mycket bättre, avslutar Guisella.

Spanskalärare i Norrköping, Guisella Cardoso Lira.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
01 jun 2020 - 10 jun 2020
Må 17:30 - 19:00
On 17:30 - 19:00
Tillfällen
2
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223 Linköping
Visa på karta
Studietimmar
9
Kurs-ID
1042238
Pris
600 kr