Prova på - Spanska

Plats Linköping

PROVA PÅ kostnadsfritt - 45 minuter Är du nyfiken på hur det är att studera spanska på Folkuniversitetet? Kom och ta en provlektion! Vår lärare bjuder på en minilektion.

Boka kursen nu
Alla våra lärare i spanska har språket som modersmål och/eller har mångårig erfarenhet av att undervisa spanska som främmande språk

Du behöver inte ha några förkunskaper i spanska. Men om du har läst tidigare så kan du komma i alla fall för att se om du kanske skulle passa bättre i i någon av våra andra spanska kurser.

Prova på lektionen är kostnadsfri men antalet platser är begränsade. Det är många som vill prova på våra kurser och platserna fylls snabbt. Vi kontaktar alla reserver i turordning, i mån av plats.

Erbjudande till dig som deltar på prova-då-dagen

Om du bokar en kurs på hemsidan 25/8 får du 10 % rabatt på kursavgiften. Koden får du i kallelsen till prova på tillfället.

Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade.

Information om Covid-19

Vi planerar att genomföra våra prova på pass i våra lokaler som vanligt, men med särskilda åtgärder för att minska risk för smittspridning, vilket t ex kan innebära mindre grupper, provlektioner i större salar och längre tid mellan passen. Vi har såklart även handsprit och närhet till tvål och vatten.

Välkommen!

Guisella Cardoso Lira

Guisella undervisar i spanska hos oss på Folkuniversitetet men har en annan, väldigt intressant bakgrund: som utbildad trafikingenjör och med fem års erfarenhet av att arbeta med stadsplanering inom olika kommuner och myndigheter i Peru.

- Jag har dock alltid känt mig intresserad av pedagogik och därför studerar jag några pedagogikkurser just nu i Sverige. Jag älskar att undervisa spansk- och latinamerikansk kultur. Min dröm är att ta en magisterexamen som spanskalärare, berättar Guisella.

Varför ska man studera spanska?
- Spanska är det näst mest talade språket i världen, och det är modersmålet för fler än 400 miljoner människor runt om i världen. Om du förstår spanska blir upplevelsen av dina resor i spansktalande länder mycket bättre, avslutar Guisella.

Spanskalärare i Norrköping, Guisella Cardoso Lira.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
25 aug 2020 - 25 aug 2020
Ti 17:00 - 17:45
Tillfällen
1
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223 Linköping
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1079641
Pris
0 kr