Spanska - paseos en español

Plats Kristianstad

Vad sägs om att promenera och prata spanska? En kurs för dig som är beredd att prata spanska från början till slutet!

Boka kursen nu

¿Qué dices de pasear y conversar en español? Solamente en español. Participa de una lección de pedagogía al aire libre, no olvides traer algo para el picnic y buen humor.

Vad sägs om att promenera och prata spanska? Enbart spanska. Delta i en lektion av utomhuspedagogik, glöm inte att ta med något till picknicken och glatt humör.

Startpunkt och mål bestämmer vi tillsammans. Det blir i Kristianstad eller Åhus.

Målgrupp

För dig som kan konversera på spanska. Kursen passar dig som kan känna igen dig i följande beskrivning.
Jag förstår huvuddragen i tydligt standardspråk. Jag kan oförberedd ge mig in i samtal om kända vardagliga ämnen. Jag kan länka ihop fraser på ett enkelt sätt för att beskriva erfarenheter och skeenden. Jag kan ge skäl och förklaringar till mina åsikter.

Maria Bouvier

"Att jobba på Folkuniversitetet är mycket stimulerande. Att arbeta med ett flexibelt lärande och kulturella inslag som t.ex. Muestra de Cine Español eller Paseos en español är ett rent nöje.Glöm inte att livet är en oändlig fest!"

Som pedagog, genom att bedriva undervisning i spanska i Folkuniversitetets regi, har jag som mål att sprida det spanska språket och kulturen samt entusiasmera och stimulera folk till en ny värld som öppnar sig om man behärskar ytterligare ett språk. Jag är nyfiken och jag har en positiv anda och maxar mitt arbete så mycket jag kan, genom att kontinuerligt vidareutbilda mig och sjösätta nya projekt.

Jag undervisar spanska på olika nivåer, dagtid i skolan, kvällstid på Folkuniversitetet där jag har jobbat i nästan 20 år. Jag tycker att det finaste är alla deltagare med olika bakgrund och ålder (11-91) som jag har träffat under dessa år. Jag utgår från mina deltagares intressen och önskemål inför en kurs och därefter försöker jag tillfredsställa dessa. Om jag lyckas är det mycket deras förtjänst. Jag trivs genom att vara en i gruppen. Att kunna handleda och utbyta information, idéer, är fantastiskt.

Det är intressant att arbeta med ny teknik och med hjälp av It-pedagogik göra våra kurser mer attraktiva. Genom att använda ljudfiler, I-PAD, mobilen, mm. kan vi flytta lärandet utanför våra salar och deltagarna kan följa oss var de än befinner sig.

Kultur och språk går hand i hand och ingenting är bättre än att lära sig språk i målspråklandet. Vid avslutning av en kurs under våren 2016 bestämde vi oss för att åka tillsammans till Alicante och språka loss under en långhelg. Vi hyrde en minibuss och gjorde en del utflykter samt umgicks och skrattade mycket. Eftersom om du ler, ler livet tillbaka till dig.

Maria Bouvier

Har du frågor?

Kontakta Donatella Prete

donatella.prete@folkuniversitetet.se

Tid
24 aug 2020
Må 18:00 - 20:15
Tillfällen
3
Studietimmar
9
Kurs-ID
1045243
Pris
795 kr