Spanska - enskild undervisning

Plats Kristianstad

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka kursen nu

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka eller om du vill ha lektion varannan vecka. Vi startar enskilda utbildningar i allmän spanska löpande under året. Detta är ett kurspaket som omfattar 10 lektionstimmar.

Kursmaterial

Kurslitteratur/material tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet att utbilda vuxna. I undervisningen integrerar de ofta kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.

Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i spanska, kontakta gunilla.olsson@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kursledare

Maria Bouvier

"Att jobba på Folkuniversitetet är mycket stimulerande. Att arbeta med ett flexibelt lärande och kulturella inslag som t.ex. Muestra de Cine Español eller Paseos en español är ett rent nöje.Glöm inte att livet är en oändlig fest!"

Som pedagog, genom att bedriva undervisning i spanska i Folkuniversitetets regi, har jag som mål att sprida det spanska språket och kulturen samt entusiasmera och stimulera folk till en ny värld som öppnar sig om man behärskar ytterligare ett språk. Jag är nyfiken och jag har en positiv anda och maxar mitt arbete så mycket jag kan, genom att kontinuerligt vidareutbilda mig och sjösätta nya projekt.

Jag undervisar spanska på olika nivåer, dagtid i skolan, kvällstid på Folkuniversitetet där jag har jobbat i nästan 20 år. Jag tycker att det finaste är alla deltagare med olika bakgrund och ålder (11-91) som jag har träffat under dessa år. Jag utgår från mina deltagares intressen och önskemål inför en kurs och därefter försöker jag tillfredsställa dessa. Om jag lyckas är det mycket deras förtjänst. Jag trivs genom att vara en i gruppen. Att kunna handleda och utbyta information, idéer, är fantastiskt.

Det är intressant att arbeta med ny teknik och med hjälp av It-pedagogik göra våra kurser mer attraktiva. Genom att använda ljudfiler, I-PAD, mobilen, mm. kan vi flytta lärandet utanför våra salar och deltagarna kan följa oss var de än befinner sig.

Kultur och språk går hand i hand och ingenting är bättre än att lära sig språk i målspråklandet. Vid avslutning av en kurs under våren 2016 bestämde vi oss för att åka tillsammans till Alicante och språka loss under en långhelg. Vi hyrde en minibuss och gjorde en del utflykter samt umgicks och skrattade mycket. Eftersom om du ler, ler livet tillbaka till dig.

Maria Bouvier

Har du frågor?

Kontakta Donatella Prete

donatella.prete@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Plats
Föreningsgatan 1, 29133 Kristianstad
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1049030
Pris
5500 kr