Spanska - enskild undervisning

Plats Karlskrona

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka kursen nu

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha. Vi startar enskilda utbildningar i allmän spanska löpande under året.

Kursmaterial

Kurslitteratur/material tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet att utbilda vuxna. I undervisningen integrerar de ofta kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.


Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i spanska, kontakta anita.fransson@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kursledare

Joseph Hernandez

Jag är en mångsidig utbildare med lång arbetslivserfarenhet.

Sedan tidigare är jag ekonom och jag har arbetat som konsult/revisor i mitt hemland.

När jag flyttade till Sverige arbetade jag först som revisor på en revisionsbyrå. Jag gick vidare och började plugga IT och läste en kurs i Network (Novell – NetWare och även Linux).

Jag har även läst en kurs på två år i grafisk design och har haft det som bisyssla genom åren.

Jag arbetar i dagsläget som handledare med nyanlända barn och som resurspedagog på en friskola. Jag har under åren även arbetat med vuxna människor genom studieförbund och utbildningsföretag med arbetsmarknads- och samhällsfrågor.

Jag trivs med att lära ut spanska språket och gillar när jag ser resultat och kan börja kommunicera med folk. Jag anser att lärandet sker bäst med genuin inlevelse för att nå snabba resultat.

Som konstnär har jag haft några utställningar och några av mina skapelser hänger redan hemma hos folk.

Joseph Hernandez

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
01 aug 2022
Studietimmar
1
Kurs-ID
1136682
Pris
695 kr