Spanska - enskild undervisning

Plats Karlskrona

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka kursen nu

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka eller om du vill ha lektion varannan vecka. Vi startar enskilda utbildningar i allmän spanska löpande under året. Detta är ett kurspaket som omfattar 10 lektionstimmar.

Kursmaterial

Kurslitteratur/material tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet att utbilda vuxna. I undervisningen integrerar de ofta kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.


Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i spanska, kontakta gunilla.olsson@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kursledare

Jean Pierre Candiotti Bustamante

Jean Pierre är från Peru och har en stor passion för människor och kulturer. Han har bott, studerat och arbetat i Peru, USA och Sverige och har besökt mer än 15 länder.

Jean Pierre har en gedigen utbildningsbakgrund och anser att kunskap och lärandet är det mest kraftfulla verktyget för att uppnå personlig tillfredsställelse, förändring och drömmar.

Han känner glädje över att dela med sig av sin kultur genom att lära ut sitt modersmål spanska, världens fjärde största språk med 527 miljoner talande.

Jean Pierre har två masters i företagsekonomi och strategiskt ledarskap mot hållbarhet.

Jean Pirre

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
25 okt 2021
Plats
Ronnebygatan 42, 37133 Karlskrona
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1101434
Pris
5500 kr