Kom igång med spanska

Plats Göteborg

Lär dig lite spanska på kort tid!

Boka kursen nu

Målgrupp

Detta är kurs för dig som på kort tid vill lära dig prata lite spanska utan att gå på djupet. Kanske vill du kunna säga några fraser på spanska för att klara dig på resa eller släktbesök. Kanske tycker du bara det är roligt att prova på något nytt.

Om kursen


Läraren kommer att prata på spanska med dig från första stunden. Ni kommer att få möjlighet att höra samma meningar upprepade gånger och öva på ord och fraser genom olika tematiska övningar. Kursen fokuserar inte på grammatik, utan på att få dig att prata och förstå enkel spanska. Det är bra om du förbereder dig lite mellan kurstillfällena.

Observera att kursen inte motsvarar en vanlig kurs i spanska för nybörjare (en så kallad ”A1 del 1”) enligt Europarådets skala. Denna kurs kan ses som en introduktion till spanska språket. Vill du sedan fortsätta, bokar du en ”vanlig” kurs som har kursbok och mer teori/grammatik.

Elizabeth Sääf

– Det som kännetecknar mig som språklärare är mitt brinnande intresse för undervisning och jag är tacksam för att kunna göra det jag älskar, nämligen att lära ut.

Mitt namn är Elizabeth Sääf och jag kommer från Peru. Jag älskar att se utvecklingen och framstegen som görs i mitt klassrum. Jag sätter kommunikation och interaktion i centrum för undervisningen och därför utgår jag ifrån mycket muntliga övningar och dialoger.  Det är även viktigt för mig att ta in den spansktalande kulturen, musik, traditioner och realia i undervisningen och att variera undervisningen. Det är viktigt för mig att mina lektioner är fyllda av glädje, nyfikenhet och lust att lära. 

Elizabeth Sääf

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Tid
20 jan 2020 - 29 jan 2020
Må 19:30 - 21:00
On 19:30 - 21:00
Tillfällen
4
Plats
Norra Allégatan 6, 40317 Göteborg
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1038471
Pris
925 kr