Spanska - repetition av nivå B1 distans live

Plats Distans

Kursen går på distans med livesända online lektioner via zoom där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet.

Boka kursen nu

För dig som läst spanska tidigare men behöver en repetition av ordförråd och grammatik inför fortsatta studier. Vi erbjuder en kurs med repetition av de viktigaste delarna

Förkunskaper

Kursen passar dig som har studerat spanska ca 100-145 timmar/5 terminer på studieförbund eller har motsvarande förkunskaper. Läs mer om nivåskalan och gör gärna vårt språktest i spanska

Innehåll

  • telefonsamtal om plats och tid
  • tala om dagliga rutiner och vanor
  • gå ut och handla bl a i saluhallen
  • gå på restaurang
  • matvanor i Spanien och Latinamerika
  • tillhörande grammatik

Undervisningsform/kursupplägg

Kursen går en gång i veckan under 12 veckor. Undervisningen sker så långt som möjligt på spanska. Vi arbetar med parövningar, hörförståelseövningar och konversation. För att få det mesta ur denna kurs bör du vara aktiv under lektionerna. Du får också vara beredd på att lägga ner extra tid på hemarbete.

Material

Vi använder oss av en bok som har svensk ordlista samt förklaring av grammatiken på svenska. Litteratur ingår inte i kursavgiften. Information om kurslitteratur finns i kallelsen eller ges vid första kurstillfället.

Lärare

Samtliga våra spansklärare har spanska som modersmål. Vi lägger också stor vikt vid akademisk utbildning, pedagogisk erfarenhet och kunskap.

Kursledare

Claudia Munoz

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
09 sep 2022 - 25 nov 2022
Fr 11:30 - 13:00
Tillfällen
12
Studietimmar
24
Kurs-ID
1140477
Pris
2950 kr