Spanska konversation B1

Plats Uddevalla

Det finns bara ett sätt att bli bättre på att prata spanska - att göra det ofta. Få ut mer av din resa till Spanien eller i umgänget med spansktalande vänner. Kursen ges i Uddevalla.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Kursen passar dig som befinner dig på nivå A2/B1 enligt Europarådets nivåskala och som har vilande kunskap i spanska som inte har använts så flitigt. Du bör känna igen dig i följande beskrivning. Jag kan förstå fraser och vanliga ord som rör personliga förhållanden. Jag kan kommunicera i enkla sammanhang.

Mål

Efter kursen talar du en mer korrekt spanska och har utvecklat ditt ordförråd med praktiska ord genom en blandning av aktuella teman och ämnen.

Kursinnehåll

Vi tränar konversation och gör muntliga övningar samt jobbar med ordförrådet för att få ett mer varierat språk. Vi går också igenom vanliga språkliga misstag och hur du talar en mer korrekt spanska

Kursupplägg

Fokus ligger på att öva din förmåga att delta i samtal och diskussioner om vardagliga händelser. Du får arbeta med att göra ditt tal säkert, flytande och naturligt.

Kurslitteratur

nformation om eventuell kurslitteratur ges i samband med det första kurstillfället. Kursmaterial ingår ej i kursavgiften.

Kursledare

Lucy Jonefjäll

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Uddevalla. Tfn: 0522-777700

info.uddevalla@folkuniversitetet.se

Tid
30 sep 2020
On 18:00 - 20:30
Tillfällen
7
Plats
Kaserngården 1A, 45134 Uddevalla
Visa på karta
Studietimmar
21
Kurs-ID
1047133
Pris
1525 kr