Spanska konversation B1

Plats Trollhättan

Håll din spanska vid liv med hjälp av en konversationskurs. Du får bygga upp ditt ordförråd och samtidigt träna din förmåga att använda språket otvunget i olika situationer genom lärarledda samtal om olika teman.

Boka nu

Förkunskaper

Dina kunskaper bör motsvara nivån B1 enligt Europarådets nivåskala. Om du är osäker på din nivå rekommenderar vi att du läser igenom informationen om språknivåerna. Det finns också möjlighet att göra ett språktest.

Osäker på din nivå?

Här finner du information om den Europarådets nivåskala

Mål

Efter kursen talar du en mer korrekt spanska och har utvecklat ditt ordförråd med praktiska ord genom en blandning av aktuella teman och ämnen

Kursinnehåll och upplägg

På våra konversationskurser får du arbeta med rollspel, dialoger och diskussioner. De andra deltagarna är en viktig resurs i dina språkstudier. Språk är ett medel för kommunikation! Det är därför viktigt att ha tillfälle att kommunicera med andra. Du utökar ditt ordförråd och får också hjälp med besvärliga grammatikavsnitt

Lärare

Läraren har i goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning. Många gånger har den språket som modersmål eller har bott en längre tid i ett land där språket talas.

Kurslitteratur

Kostnad för eventuell kurslitteratur tillkommer. Kursbok anges i kallelsen.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Trollhättan

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Kursperiod
27 sep 2023 - 27 sep 2023
Onsdag
Antal tillfällen
8
Första tillfället
ons 27 sep 2023 kl 18:00-19:30
Studietimmar
16
Kurs-ID
300225
Pris
1775 kr