Spanska - paseos en español

Plats Karlskrona

Vad sägs om att promenera och prata spanska? En kurs för dig som är beredd att prata spanska från början till slutet!

Boka kursen nu

¿Qué dices de pasear y conversar en español? Solamente en español. Participa de una lección de pedagogía al aire libre, no olvides traer algo para el picnic y buen humor.

Vad sägs om att promenera och prata spanska? Enbart spanska. Delta i en lektion av utomhuspedagogik, glöm inte att ta med något till picknicken och glatt humör.

Startpunkt och mål bestämmer vi tillsammans.

Målgrupp

För dig som kan konversera på spanska. Kursen passar dig som kan känna igen dig i följande beskrivning.
Jag förstår huvuddragen i tydligt standardspråk. Jag kan oförberedd ge mig in i samtal om kända vardagliga ämnen. Jag kan länka ihop fraser på ett enkelt sätt för att beskriva erfarenheter och skeenden. Jag kan ge skäl och förklaringar till mina åsikter.

Kursledare

Jean Pierre Candiotti Bustamante

Jean Pierre är från Peru och har en stor passion för människor och kulturer. Han har bott, studerat och arbetat i Peru, USA och Sverige och har besökt mer än 15 länder.

Jean Pierre har en gedigen utbildningsbakgrund och anser att kunskap och lärandet är det mest kraftfulla verktyget för att uppnå personlig tillfredsställelse, förändring och drömmar.

Han känner glädje över att dela med sig av sin kultur genom att lära ut sitt modersmål spanska, världens fjärde största språk med 527 miljoner talande.

Jean Pierre har två masters i företagsekonomi och strategiskt ledarskap mot hållbarhet.

Jean Pirre

Har du frågor?

Kontakta Gunilla Olsson

gunilla.olsson@folkuniversitetet.se

Tid
05 jul 2021 - 09 jul 2021
Må 17:00 - 19:15
On 17:00 - 19:15
Fr 17:00 - 19:15
Tillfällen
3
Studietimmar
9
Kurs-ID
1102127
Pris
795 kr