Spanska konversation på lunchtid(distans), A2-B1

Plats Göteborg

Håll din spanska vid liv! Du får bygga upp ditt ordförråd och samtidigt träna din förmåga att använda spanska otvunget i olika situationer genom lärarledda samtal om olika teman

Boka kursen nu
Tills vidare erbjuder Folkuniversitetet kurser på distans i enlighet med myndigheternas rekommendationer. Distanskurserna funkar precis som våra vanliga kurser. Gruppen träffas på utsatt tid, men istället för att ses i våra lokaler håller vi den sociala distansen och träffas online.

För dig som främst vill satsa på att förbättra det muntliga språket. För att kunna gå den här kursen bör du minst ha uppnått A2-nivå.

Innehåll
Under kursen får du möjlighet att prata kring nyheter, populärkultur, samhälle, politik, konst och kultur – du som deltagare är med och väljer samtalsämne.

På kursen får du lära dig:

• samtala fritt och ledigt
  • förklara dina ståndpunkter
  • argumentera i problemsituationer

Kursupplägg

Fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg.

Lärare

Din lärare har spanska som modersmål eller har bott en längre tid i ett spansktalande land. Pedagogen har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Linda Caraza Eriksson

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10