Spanska konservation, lätt nivå

Plats Eskilstuna

Det finns bara ett sätt att bli bättre på att prata spanska – att göra det. Här får du prata spanska en kväll i veckan under sex veckors tid.

Boka kursen nu

Detta är en kurs för dig som vill utvidga dina kunskaper i spanska. Få mer av din resa till spansktalande länder eller i umgänget med spansktalande vänner. Redan uppnådda kunskaper repeteras och förstärks.

Målgrupp

En kurs i konversation för dig som har kunskaper motsvarade minst nivå A2 enligt Europarådets nivåskala.

Mål

Du får lära dig att klart uttrycka idéer och åsikter inom flera ämnesområden på ett mer spontat sätt. Du lär dig kommunicera utan missförstånd.

Kursinnehåll

Läraren kommer att prata på spanska med dig från första stunden. Kursen fokuserar inte på grammatik, utan på att få dig att prata och förstå spanska. Deltagarna skall vara aktiva i språket under lektionerna.

Litteratur och material

På våra konversationskurser behöver du oftast inte köpa någon bok. Läraren arbetar med t ex artiklar får dagsaktuella tidningar, texter från skönlitteratur, filmer samt eget material.

Kursledare

Francia-Elena Gonzàlez

Francia-Elena González undervisar vår nybörjarkurs i Spanska, i Eskilstuna. Här berättar hon lite mer om vem hon är och vad hon gör.

– Jag är ekonomiassistent i grunden, snart examinerad beteendevetare, vid sidan om min C-uppsats i psykologi pluggar jag även administration, företagsekonomi, personaladministration och ledarskap på distans. Jag har haft olika tjänster där jag bland annat jobbat med administration, bokföring/revision och försäljning, men även med att rekrytera, utbilda, bygga och leda arbetsgrupper.

Parallellt med mina studier har jag jobbat som guide, översättare i spanska och spanska kursledare sedan 2014 på olika studieförbund – och med start hösten 2019 har jag den stora glädjen att undervisa genom Folkuniversitetet i Eskilstuna.

Vid sidan av arbetet på Folkuniversitet är jag engagerad som förtroendevald på ett känt fackförbund och jobbar även inom socialpsykiatrin.

Francia-Elena Gonzàlez

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
04 okt 2021 - 08 nov 2021
Må 19:30 - 20:30
Tillfällen
6
Plats
Tullgatan 8, 63220
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1105413
Pris
975 kr