Spanska A2 konversation Distans Live

Plats Distans

Träna din spanska och få nyttiga och kulturella tips inför resan till Spanien. Du får besöka Madrid, Barcelona, Malaga, Bilbao mm. Intensivkurs i augusti på distans i Zoom. Bienvenidos!

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som är på A2 nivå och vill utveckla ditt talade språk i liten grupp, max 10 deltagare. Osäker på din nivå? Gör vårt webbaserade språktest .

Mål

Målet är att du ska kunna uttrycka idéer och åsikter inom fler ämnesområden på ett mer spontat och korrekt sätt.

Innehåll

Utgångspunkten är att du ska träna på att våga prata spanska. Ämnen som kan ligga till grund för konversation på denna nivå är:
  • väder
  • mat
  • kläder
  • bostad
  • familj
  • resor/semester

Kursupplägg

Undervisningen sker helt på spanska och med max 10 deltagare. Du arbetar bland annat med dialoger två och två, konverserar i grupp och övar upp hörförståelsen. Kursen är deltagarcentrerad, vilket innebär att kursen anpassas efter dig som deltagare, era behov, intressen.

Din lärare har spanska som modersmål.

Kursitteratur

På våra konversationskurser behöver du oftast inte köpa någon bok. Läraren arbetar med t ex artiklar från dagsaktuella tidningar, texter från skönlitteratur, filmer samt eget material. Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Information om ev. litteratur finns i kallelsen eller ges vid första kurstillfället.

Almudena Santón

Jag älskar att undervisa spanska på ett kreativt sätt och blanda ihop alla roliga och motiverande pedagogiska resurser. Målet är att deltagarna på mina kurser lär sig det spanska språket inte bara intellektuellt utan också med sinnena.

Almudena Santón kommer från Guadalajara nära Madrid. Hon har en Master i  Media och Kommunikationvetenskap (Universidad Complutense,Madrid) och har jobbat som modersmåls- och spansklärare i Sverige.

Här på Folkuniversitet undervisar Almudena i sitt modersmål spanska.

På hennes kurser kommer ni att uppleva språket som något levande och roligt. Grammatikövningar, texter, filmer, musik, dialoger och andra aktiviteter både underlättar inlärning och stimulerar er förmåga att njuta av kultur och traditioner.

Almudena Santón

Kontakta Kursverksamheten i Lund