Spanska B2 del 2

Plats Norrköping

Det här är den andra kursen i spanska på nivå B2.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst spanska B2 del 1 eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper. Du kan redan delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara dina åsikter.

Mål

Målet för nivå B2* är att du kan förstå huvuddragen i komplexa texter och samtalar nästan obehindrat om olika ämnen.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • fackuttryck
  • läsa komplexa texter
  • samtala fritt och ledigt
  • förklara dina ståndpunkter
  • argumentera i problemsituationer

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på spanska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du utvecklar också förmågan att läsa och skriva. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har spanska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

* Vilken nivå ska jag välja?

Kursledare

Lía Ortega Danielsson

Spanskaläraren Lía Ortega Danielsson är född i Peru där hon tog examen som gymnasielärare. I hennes hemland undervisade hon under några år innan hon flyttade till Sverige. I Sverige har hon undervisat i spanska på gymnasieskolor, på uppdrag (på diverse företag i Östergötland) och på Folkuniversitetet sedan 1992 och även på andra kursverksamheter.

Lía arbetar inte på gymnasieskolor längre utan ägnar sig åt endast vuxenutbildning. Hon älskar sitt arbete som lärare samt tycker att det är en utmaning att lära ut språket. Men att se goda resultat är bland det bästa som finns!

Bild saknas

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
25 jan 2021 - 19 apr 2021
Må 17:15 - 18:45
Tillfällen
12
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1087015
Pris
1675 kr