Spanska B1 del 2, Västerås

Plats Västerås

Det här är den andra kursen i spanska på nivå B1. Det är en kurs för dig som redan har grundläggande kunskaper i spanska. På kursen lär du dig att bli säkrare i vardagliga situationer och föra mer komplexa samtal.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst spanska A2 nivå i sin helhet och del 1 på nivå B1 eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper i spanska.

Mål

Efter kursen har du en del av kunskaperna i spanska på nivå B1 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå B1 kan du förstå och använda ord och fraser som har att göra med vardagliga situationer och du kan delta i samtal.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:
•förstå tydligt standardspråk
•kommunicera i situationer som kan uppstå vid en resa
•berätta om både dåtid och framtid ge skäl och förklaringar till dina åsikter
•grammatik
•samtala om vardagliga ämnen och aktiviteter som ligger nära dig själv
•kultur och samhällsliv där språket talas

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på spanska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Mer information om kurslitteratur ges i samband med det första tillfället.

Kursledare

Yerina Cruces

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
24 feb 2022
To 17:30 - 19:00
Tillfällen
10
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
1116026
Pris
1525 kr