Spanska A1 del 2

Plats Luleå

Det här är den andra kursen i spanska på nivå A1.

Boka kursen nu

Det här är den andra kursen på nivå A1. Du lär dig att klara av fler enkla vardagssituationer. Du övar på att tala så att du snabbt blir bättre på att kommunicera på språket.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst nivå A1 del 1 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper motsvarande yvå termins studier..

Mål

Efter kursen har du en del av kunskaperna i språket på nivå A1 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå A1 kan du presentera dig själv och fråga andra om deras namn och var de bor. Du kan förstå och använda enkla ord och fraser som rör dina behov eller konkreta vardagssituationer. Du kan samtala med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig: vanliga ord och enkla fraser berätta om dig själv ställa enkla frågor och förstå enkla svar grundläggande grammatik tala och skriva på målspråket om enkla ämnen kultur och samhällsliv där språket talas.

Kursupplägg

Undervisningen sker där det är möjligt på målspråket och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med en del hemarbete mellan kurstillfällena för att få mest utbyte av kursen

. Lärare

Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning. Många gånger har den språket som modersmål eller har bott en längre tid i ett land där språket talas.

Kurslitteratur

Som kursbok används Caminando 1, fjärde upplagan

Kursledare

Irene Canales

Har du frågor?

Kontakta Jesper Andersson

jesper.andersson@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Må 18:00 - 20:30
Tillfällen
8
Plats
Bangårdsgatan 14, 97235 Luleå
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1083091
Pris
1200 kr