Ryska - enskild undervisning

Plats Växjö

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka kursen nu

Varför läsa enskilt?

Många väljer individuell undervisning när de står inför nya arbetsuppgifter eller har svårt att studera regelbundet på fasta tider.

Upplägg

Väljer du enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha och hur ofta. Vi är flexibla gällande tider för lektionerna och försöker anpassa oss efter dig som är en privat kund. Detta är ett mycket effektivt sätt att träna på just de områden du behöver, för att förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Studiematerial, studietakt och övningar anpassas efter din arbetssituation.

Innehåll

Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och dina behov.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet av att undervisa vuxna. I språkundervisningen integrerar de ofta kunskaper om sedvänjor, normer och kultur.

Bra att veta om kursen

Kursen omfattar 10 studietimmar á 45 minuter. Det finns givetvis möjlighet att köpa ytterligare lektioner om man så önskar. Kurslitteraturen ingår inte i priset för kursen. Information om var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Anmälan

Vi startar enskilda utbildningar löpande under hela året. Är ni en liten grupp och vill ha mer information om kursen är ni välkomna att kontakta oss.

Anastasiia Botvinko

Anastasiia är en ung, kreativ lärare vars passion är att lära ut. Hon talar fyra olika språk och är driven att dela med sig av sin kunskap.

Anastasiia är 24 år gammal och har 6 års erfarenhet som lärare i olika språk. Dessutom har hon professionell behörighet inom filologi och som lärare i ukrainska och ryska. Hon talar fyra olika språk. Anastasiia älskar att jobba med människor och att lära ut. 

Anastasiia Botvinko

Har du frågor?

Kontakta Sanna Krizmanic

sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se

Tid
12 feb 2020
On -
Studietimmar
10
Kurs-ID
1044441
Pris
5500 kr