Kinesiska - enskild undervisning

Plats Kristianstad

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka kursen nu

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha. Vi startar enskilda utbildningar i allmän kinesiska löpande under året.

Kursmaterial

Kurslitteratur/material tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet att utbilda vuxna. I undervisningen integrerar de ofta kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.

Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i kinesiska, kontakta anita.fransson@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kursledare

Yvonne Zhao

Folkuniversitet är en fantastisk kunskap- och mötesplats för alla. Med ett gemensamt ämnesintresse utbyter kursledare och deltagare sina kompetenser och uppfattningar.

Jag är en ekonom i botten, men har även ett stort språkintresse. I Sverige vidareutbildade jag mig till lärare och jag jobbar idag som lärare i kinesiska på olika nivåer.

Mina kursdeltagare är allt från unga personer som är nyfikna på kinesiska, till pensionärer och andra som vill lära sig språket från början. 

På min kurs lär du dig kinesiska tecken, att tala kinesiska och förstå kinesiska texter.

Jag ser fram emot att träffa dig och att dela mina språkkunskaper med dig!

Yvonne Zhao

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
01 aug 2022
-
Studietimmar
1
Kurs-ID
1136920
Pris
695 kr