Ryska - enskild undervisning

Plats Karlskrona

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka kursen nu

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka eller om du vill ha lektion varannan vecka. Vi startar enskilda utbildningar i allmän ryska löpande under året. Detta är ett kurspaket som omfattar 10 lektionstimmar.

Kursmaterial

Kurslitteratur/material tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet att utbilda vuxna. I undervisningen integrerar de ofta kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.


Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i ryska, kontakta gunilla.olsson@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kursledare

Svetlana Sukhova

"Kommunikation ger dig frihet och glädje. I mina kurser arbetar vi med att automatisera grundläggande grammatiska strukturer, samt lära sig och behärska de vanligaste orden."

Svetlana kommer från Kaliningrad i Ryssland. Där utbildade hon sig till språklärare i ryska. Hon bor i Sverige sedan 20 år tillbaka.

Svetlana ser fram emot att med glädje dela med sig av sina kunskaper med dem som är motiverade att lära sig ryska.

Svetlana Sukhova

Har du frågor?

Kontakta Gunilla Olsson

gunilla.olsson@folkuniversitetet.se

Tid
17 maj 2021
Plats
Ronnebygatan 42, 37133 Karlskrona
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1073788
Pris
5500 kr