Ryska nybörjare - A1 del 1

Plats Växjö

Det här är en nybörjarkurs i ryska. Du lär dig att klara enkla vardagssituationer som att fråga om vägen och presentera dig. Efter bara ett par kurstillfällen kan du säga några meningar på ryska.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som inte läst ryska tidigare.

Mål

Målet för nivå A1* är att du ska kunna förstå och använda enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • vanliga ord och enkla fraser
  • berätta om dig själv
  • ställa enkla frågor och förstå enkla svar
  • grundläggande grammatik
  • kultur och samhällsliv

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på ryska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har ryska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

* Läs mer om kursnivåer

Anastasiia Botvinko

Anastasiia är en ung, kreativ lärare vars passion är att lära ut. Hon talar fyra olika språk och är driven att dela med sig av sin kunskap.

Anastasiia är 24 år gammal och har 6 års erfarenhet som lärare i olika språk. Dessutom har hon professionell behörighet inom filologi och som lärare i ukrainska och ryska. Hon talar fyra olika språk. Anastasiia älskar att jobba med människor och att lära ut. 

Anastasiia Botvinko

Har du frågor?

Kontakta Sanna Krizmanic

sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se

Tid
27 feb 2020 - 16 apr 2020
To 17:30 - 19:00
Tillfällen
8
Plats
Lineborgsplan 11, 35233 Växjö
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1044426
Pris
1395 kr